Zien wij u op de PROVADA?

Zien wij u op de PROVADA?

BTE Groep met Adriaan van Erk Groep aanwezig op de PROVADA
Op 5, 6 en 7 juni 2018 vindt het vastgoedevenement van het jaar plaats, de PROVADA. Op deze ontmoetingsplek voor vastgoedprofessionals is de Adriaan van Erk Groep samen met de BTE Groep dit jaar voor het eerst als standhouder aanwezig. Hans van Erk tekende een driejarige overeenkomst met de beursorganisatie en ziet de PROVADA als kans om alle Adriaan van Erk- en BTE bedrijven te presenteren en om in gesprek te gaan met vastgoedprofessionals.

‘’Zeker in de vastgoed- en bouwsector liggen belangrijke maatschappelijke vraagstukken te wachten op innovatieve en duurzame oplossingen’’ aldus Hans. ‘’Wij bundelen onze eigen krachten, maar ook van externe partners, omdat je bij innovaties altijd inzichten uit de hele keten nodig hebt. Door gebruik te maken van elkaars specialistische kennis, is voor elk vraagstuk een gepaste oplossing te leveren. Wij komen daarom graag met professionals in gesprek. Wij zien ernaar uit om de PROVADA-bezoekers kennis te laten maken met onze bedrijven en professionals.’’

De Adriaan van Erk Groep en de BTE Groep staan in hal 12, stand 70. Op de stand zijn verschillende ontmoetingsplekken gecreëerd. Ook worden er themabijeenkomsten georganiseerd, die door geïnteresseerden bijgewoond kunnen worden. De bijeenkomsten zijn opgenomen in de agenda van de PROVADA. De BTE Groep organiseert op donderdag 7 juni van 11.00-12.30 uur de themabijeenkomst ''Waterhuishouding in stedelijk gebied''.

Adriaan van Erk Groep
Binnen de Adriaan van Erk Groep zijn een aantal bedrijven actief, waaronder Adriaan van Erk Ontwikkeling, Adriaan van Erk Bouw, Adriaan van Erk Timmerfabriek, Rehorst Bouw en Slavenburg Bouw. Samen zijn de bedrijven een belangrijke bouwende ontwikkelaar van binnenstedelijke locaties en uitleggebieden. Actief op het gebied van verwerving van posities, projectontwikkeling en bouw van woningbouw projecten, appartementen gebouwen, kantoren, hotels, distributiecentra, scholen etc.
Op dit moment is de Adriaan van Erk Groep o.a. bezig met de grootschalige woningbouwlocaties Triangel in Waddinxveen en Weespersluis in Muiden /Weesp, de transformatie van kantoor naar studentenhuisvesting in Den Haag, hotels op Schiphol-Oost, Amsterdam Overamstel en Amsterdam Noord en de ontwikkeling en bouw van een migrantenlogies in Aalsmeer.

BTE Groep
De BTE Groep is ontstaan uit gespecialiseerde betonbedrijven en productielocaties. De bedrijven van de BTE Groep richten zich op het ontwikkelen en vervaardigen van geprefabriceerde betonproducten en aanverwante oplossingen. Al vele jaren zijn de bedrijven succesvol in de sectoren infra, civiele bouw, rail, de agrarische markt en woning- en utiliteitsbouw. Vanuit toonaangevende merken zoals Romein Beton, Kemper, Betonindustrie De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Stelcon, Gelissen en Vebo Beton & Staal speelt de BTE Groep een belangrijke rol binnen de bouwsector.

Tot ziens op de stand van de Adriaan van Erk Groep & BTE Groep!

Terug naar overzicht

Nieuws & Media

Samen streven naar een duurzame wereld

We zijn ons bewust van onze rol en verantwoordelijkheid om de planeet leefbaar te houden en te beschermen.

Meer informatie

Samen werken in een veilige wereld

Aan het vergroten van de veiligheid werken we constant en vanuit de visie: “We werken veilig of we werken niet".

Meer informatie