BTE Groep

De kwaliteit van onze kennis is de basis van ons succes

We zijn er helder over: de kwaliteit van onze kennis is de basis van ons succes. Daarom vinden we het binnen de BTE Groep ontzettend belangrijk dat we onze kennis delen. Niet voor niets vervullen BTE en haar medewerkers een onderscheidende rol in de markt.

Onze medewerkers zijn een bron van kennis op het gebied van prefab beton- en staalproducten, betonproductie, betontechnologie, engineering en marktontwikkelingen. Niet zo verwonderlijk wanneer je weet dat er meerdere bedrijven in de groep kunnen terugkijken op meer dan 60 jaar kennis en ervaring. We zien het als onze kracht dat we voor onze klanten de kennis van de totale groep kunnen inzetten. Met onze kennis en expertise brengen we mensen bij elkaar. Zo wisselen we kennis op allerlei vakgebieden uit en zetten we alles op alles om de beste oplossing voor onze klant te vinden.

vebo-beton-staal-65jaar-bteacademie

BTE Academie

Wij denken dat we dit alleen maar kunnen realiseren wanneer we - vol overtuiging en overgave - blijvend investeren in de kennis en ontwikkeling van onze medewerkers. Dat doen we via onze eigen BTE Academie. Binnen deze academie worden tal van interne opleidingen gegeven voor medewerkers in verschillende disciplines. Op deze wijze koppelen we persoonlijke ontwikkeling aan groeien in je functie. De opleidingen worden door zowel eigen collega’s als externe partijen verzorgd en zijn gericht op het opdoen van vaardigheden en het vergroten van de kennis van producten en processen. Steeds weer blijven leren zorgt ervoor dat je motivatie en zelfvertrouwen groeien. De BTE Academie zorgt ervoor!

BTE_Academie-de