BTE Groep
BTE Vlaggen_2022 (1)

BTE-bedrijven

Wij zijn de BTE Groep: een ambitieuze en gezonde onderneming waarin gespecialiseerde merken samenkomen: ASCEM, Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Steenhuis, Hercules en Vebo Beton & Staal.

ASCEM B.V.

Met ASCEM Special Technologies heeft de BTE Groep een kenniscentrum in huis dat op betontechnologisch gebied een unieke toegevoegde waarde levert voor de BTE-bedrijven. Met eigen materiaalonderzoek ontwikkelt ASCEM optimale, duurzame betonmengsels en alternatieve grondstoffen. Deze betontechnologische kennis zetten we in op al onze productielocaties. 

Romein Beton B.V.

Romein Beton B.V. is een toonaangevende partner op het gebied van prefab betonproducten voor GWW en industrie. Zij engineeren, produceren en monteren traditioneel gewapende en voorgespannen betonconstructies. Denk daarbij aan bruggen en viaducten, duikers, gewapende grondconstructies en prefab betonnen tunnels. Maar ook aan geluidsschermen, barriers en bijzonder of groot prefab beton.

Kemper Beton B.V.

Kemper Beton B.V. staat bekend als de specialist in keerwanden en betonplaten. Oplossingsgericht, betrouwbaar, innovatief en efficiënt. Kemper biedt totaaloplossingen voor de GWW- en Agrarische markt. ‘Terreininrichting op grond van ervaring’ dus. Want voor elk vraagstuk bij de inrichting van een terrein heeft Kemper een integrale oplossing.

De Hamer Beton B.V.

De Hamer Beton B.V. is service- en oplossingsgericht en koploper op het gebied van prefab rioleringssystemen en bestratingen. De Hamer draagt bij aan de verduurzaming van de samenleving door het ontwikkelen en leveren van vernieuwende betonoplossingen. Naast een breed productenpakket heeft De Hamer bekende merken zoals de Wascon® gewassen betontegel, de Aqua Mensurastone®, de VoegStone®, SilenTone®, Permeobuizen, Columbuizen® en de MetroMax® boorbuizen.

Lodewikus Beton B.V.

Lodewikus Beton B.V. is de specialist in voorgespannen beton. Het is een bedrijf met een bekende naam in de funderingsmarkt, dat zich richt op de leverantie van prefab betonnen heipalen in Nederland en België.

De Meteoor Beton B.V.

De Meteoor Beton B.V. staat voor hoogwaardige pasklare prefab betonproducten. De Meteoor staat bekend om zijn Stelcon®-platen, de 2x2 betonplaten met of zonder stalenhoeklijn. Daarnaast produceert De Meteoor putten en prefab beton voor heavyrail, lightrail en infraprojecten in West-Europa (o.a. Nederland, Denemarken, Duitsland, België en Tsjechië).

Steenhuis Beton B.V.

Steenhuis Beton B.V. is specialist in de productie van betonnen trappen en bordessen. Met een eigen vlechterij, modelmakerij, storterij en afdeling engineering levert Steenhuis kwaliteit en kan flexibel ingespeeld worden op verschillende wensen en levertijden.

Prefab Beton Vebo B.V.

Vebo Beton & Staal uit Bunschoten (opgericht in 1956) is dé toonaangevende speler op de Nederlandse markt van hoogwaardige (sier)beton- en metaalproducten, in met name de woning- en utiliteitsbouw. De prefab betonproducten en ondersteunende staalproducten van Vebo bieden tal van mogelijkheden voor individueel vormgegeven architectuur.

Hercules 

Hercules houdt zich bezig met de productie van en de handel in prefab betonelementen. Naast projectgerelateerde maatwerkelementen in diverse kleuren, beschikt Hercules over een uitgebreid programma aan standaard elementen. Het productaanbod is breed, van dorpels tot afdekbanden en van bloktreden tot lateien.