BTE Groep

Samen bouwen aan een mooiere wereld

Wij zijn de BTE Groep: een ambitieuze en gezonde onderneming waarin gespecialiseerde merken samenkomen: ASCEM, Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Steenhuis, Hercules en Vebo Beton & Staal. We focussen ons op onze afzonderlijke specialismen en duurzaamheid, kennis, mensen en innovatie. Wat ons kenmerkt is dat we kritisch zijn op onszelf en de dingen die we doen. Maar bovenal zijn we trots; trots op onze merken, onze medewerkers en de rol die we als BTE hebben in de branche.

De BTE Groep is met haar merken actief in alle denkbare markten binnen de bouwsector. Dat gaat verder dan woning-, utiliteits- en civiele bouw. We zijn actief van terreininrichting tot funderingstechniek, van railindustrie tot riolering en bestrating. Onze bedrijven bundelen hun krachten. Door gebruik te maken van elkaars specialistische kennis en productie-installaties, hebben we voor elk vraagstuk altijd een gepaste oplossing. Dát noemen we de kracht van de combinatie.

Naast de kracht van de combinatie delen onze bedrijven een aantal belangrijke drijfveren; onze vier V’s: Versterken, Vernieuwen, Vertrouwen en Verbinden. Kennis is de motor van onze organisatie, met behulp van onze moderne productiefaciliteiten blijven we altijd scherp en alert. We vertrouwen op ondernemerschap, veiligheid en duurzaamheid. En we halen kracht en plezier uit onze relaties en het gemeenschappelijk belang. Samen bouwen we een bedrijf om trots op te zijn!

Afbeelding 4V

BTE voor een duurzame toekomst

We geloven in een duurzame toekomst waarin beton zich verder zal ontwikkelen tot en bewijzen als een kwalitatief betrouwbaar en duurzaam bouwmateriaal. Naast de prestaties van beton, is ook de mate van milieuvriendelijkheid een steeds belangrijkere eigenschap. Na water is beton het meest gebruikte materiaal. De forse bijdrage aan de CO2-uitstoot die dit met zich meebrengt willen én zullen we verminderen. Samen bouwen we aan een duurzame wereld.