BTE-bedrijven op de Infra Relatiedagen Hardenberg (5.06)

BTE-bedrijven op de Infra Relatiedagen Hardenberg (5.06)

Van 4 t/m 6 februari 2020 staan de BTE-bedrijven De Hamer, Romein, Kemper en Stelcon® op de Infra Relatiedagen in Hardenberg (stand 5.06). Deze BTE-bedrijven zijn allemaal actief in de GWW/Infra.

Graag wisselen wij van gedachten over ‘’de kracht van de combinatie’’. De BTE Groep, waar De Hamer, Romein, Kemper en Stelcon onderdeel van zijn, is ontstaan uit gespecialiseerde betonbedrijven en productielocaties. Wij richten ons op het ontwikkelen en vervaardigen van geprefabriceerde betonproducten en aanverwante oplossingen. De BTE Groep is met haar merken actief in alle denkbare markten binnen de bouwsector. Wij bundelen onze eigen krachten, maar ook van externe partners. Door gebruik te maken van elkaars specialistische kennis en productie-installaties, is voor elk vraagstuk een gepaste betonoplossing te leveren.

Ook vinden wij het belangrijk om te weten wat jou bezighoudt op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast praten wij jou graag bij over onze producten en projecten. Zien wij jou binnenkort op de beurs?

Terug naar overzicht

Nieuws & Media

Samen werken in een veilige wereld

Aan het vergroten van de veiligheid werken we constant en vanuit de visie: “We werken veilig of we werken niet".

Meer informatie

Samen streven naar een duurzame wereld

We zijn ons bewust van onze rol en verantwoordelijkheid om de planeet leefbaar te houden en te beschermen.

Meer informatie