BTE Groep
15 januari 2019

Lodewikus en De Hamer aanwezig op InfraTech 2019

Lodewikus en De Hamer aanwezig op InfraTech 2019

Van 15 tot en met 18 januari vindt in Rotterdam Ahoy de InfraTech plaats. Samen met een aantal partners is De Hamer gastheer op het Rondom GWW Plein (1.526). Ook Lodewikus is aanwezig op de Infratech (1.301). Een mooie plek om elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen.

Rondom GWW Plein - De Hamer

Donderdag 17 januari: samen innovaties toepassen
De Hamer organiseert op de donderdagmiddag (van 12.00 uur - 12.30 uur - stand 1.526) een kennis- en inspiratiesessie met het thema 'samen innovaties toepassen'. Deze zal gepresenteerd worden door Eric de Groot, CCO BTE Groep. Hij neemt je graag mee in onze visie over innovaties door middel van de BTE Innovatie Roadmap. Het wordt een waardevolle middag waarvoor we je graag uitnodigen.

Vrijdag 18 januari: Dagsponsor en ontwerpwedstrijd
Op vrijdag is De Hamer dagsponsor op het Rondom GWW Plein. De Rayonmanagers Gosse van Waas en Léon de Bruijn van De Hamer zullen aanwezig zijn op het Rondom GWW Plein. Naast dat De Hamer dagsponsor is, zit De Hamer ook in de jury van de ontwerpwedstrijd.

Octicon® heipalen - Lodewikus

Lodewikus presenteert de Octiocon® heipaal op de stand van Gebr. Van 't Hek. Heipalen krijgen met de nieuwe Octicon® prefabkern letterlijk een nieuwe dimensie. Het idee achter de achtkantige Octicon® is het veel optimaler benutten van de ruimte in de boor- of heibuis. Want hoe strak een gewone, vierkante paal ook in de buis past, er is sprake van een aanzienlijk onbenut oppervlak tussen buis en heipaal.

Aanmelden voor een bezoek aan de beurs
Je kunt je direct aanmelden via deze link. Het is gratis.

Zien wij u op de InfraTech? Graag tot dan!