BTE Groep verwelkomt nieuwe Directeur Inkoop/QHSE

BTE Groep verwelkomt nieuwe Directeur Inkoop/QHSE

Per 1 februari 2018 is Bas Anneveldt als Directeur Inkoop/QHSE (CPO) toegetreden tot de directie van de BTE Groep. Bas is bekend met de BTE-organisatie, omdat hij al meerdere jaren de functie van Manager Inkoop a.i. vervulde. Bas is bouwkundige, inkoopprofessional en afgestudeerd in Procurement. Hij is een ervaren manager en directeur en heeft in het verleden diverse functies vervuld bij gerenommeerde bouwbedrijven.

Bas is als Directeur Inkoop/QHSE verantwoordelijk voor de inkoop en de kwaliteits- en veiligheidsborging binnen BTE. Ook de portefeuille verzekeringen en vastgoed behoort tot zijn functie. Bas: ‘’De laatste jaren heb ik BTE mogen leren kennen als een mooi ambitieus bedrijf, volop in beweging. BTE produceert een breed pallet aan producten, waarbij een groot deel van de omzet wordt ingekocht. Leveranciers hebben daarmee een grote invloed op de kwaliteit en het financiële resultaat van de onderneming. De doorgevoerde strategische herstructurering van BTE en centralisatie van Inkoop, heeft het voor ons mogelijk gemaakt meer kennis en kracht te behalen uit de gezamenlijkheid’’.

Voor BTE is het cruciaal toegang te krijgen tot het beste van de leveranciers en daarom ligt de focus op het vergroten van samenwerking en verkrijgen van betere relaties. BTE wil graag samen met haar leveranciers beter, slimmer en veiliger kunnen werken en van waarde zijn voor haar klanten. Door Inkoop en QHSE positie te geven op directieniveau, toont BTE aan groot belang te hechten aan inbreng, betrokkenheid en invloed van beide disciplines op haar business op het hoogste niveau. Bas: ‘’Het is voor mij een uitdaging en ik voel mij vereerd deze positie te mogen bekleden.’’

‘’De BTE Groep heeft de ambitie om voor de klant de beste keus zijn, voor medewerkers een aantrekkelijke werkgever en voor aandeelhouders een onderneming met een gezond rendement’’, aldus Bart van Melick (CEO BTE Groep). ‘’Wij hechten grote waarde aan langdurige en open relaties met klanten, leveranciers, medewerkers en aandeelhouders, daar zal deze organisatiewijziging zeker aan bijdragen’’.

Terug naar overzicht

Nieuws & Media

Samen streven naar een duurzame wereld

We zijn ons bewust van onze rol en verantwoordelijkheid om de planeet leefbaar te houden en te beschermen.

Meer informatie

Samen werken in een veilige wereld

Aan het vergroten van de veiligheid werken we constant en vanuit de visie: “We werken veilig of we werken niet".

Meer informatie