Over ons

De BTE Groep (Bouw Toeleveringsindustrie Europa) bestaat uit acht prefab betonbedrijven en één betontechnologisch centrum, elk met zijn eigen specialisme(n). Dankzij die diversiteit is BTE in 95% van alle bouwsectoren in West-Europa actief. De kracht van de combinatie noemen we dat. Maar die kracht omvat meer. Zo is bijvoorbeeld een component als kennis natuurlijk niet weg te denken uit onze organisatie. Sterker nog, het is de motor. Door wederzijdse inspiratie, kennisontwikkeling en delen van nieuwe inzichten – noem het kruisbestuiving – zijn we succesvol gebleken bij onze opdrachtgevers, waaronder grote en kleine marktpartijen. BTE blijft dan ook volop proactief inspelen op voortdurend veranderende economische, maatschappelijke en sociale behoeften die uit de markt voortkomen.

BTE maakt zijn keuzes weloverwogen en met respect voor People en Planet. Waarbij Profit natuurlijk van wezenlijk belang is voor de continuïteit van het bedrijf. We zijn in onze bedrijfsvoering kritisch op onszelf en onze omgeving. We streven naar het laten terugkomen van veiligheid en duurzaamheid in elk van onze bedrijfsonderdelen, of dit nu productie is, grondstofwinning, HRM-beleid of logistiek. Kortom, de zorg voor mens en milieu is bij BTE zeer belangrijk. Het correct bedienen van onze opdrachtgevers, in elk opzicht, is het uitgangspunt van BTE. Zij geven ons immers hun vertrouwen en daarmee ons bestaansrecht. Ook zij maken daarmee dus deel uit van de kracht van de combinatie.

Zoals eerder genoemd, bestaat de BTE Groep uit acht betonbedrijven. Deze acht bedrijven richten zich op de productie van geprefabriceerde betonproducten, zoals balkons, heipalen, bruggen en rioolsystemen. Via krachtige, toonaangevende merken, zoals: Romein Beton, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor Rail, Stelcon, Steenhuis Beton en Vebo Beton & Staal speelt de BTE Groep een rol van betekenis binnen de bouwmarkt. Niet alleen in Nederland, maar ook elders in Europa.

Bij de BTE Groep zijn ruim 800 mensen werkzaam, verspreid over verschillende locaties. De BTE Groep is onderdeel van de Adriaan van Erk Groep.

Nieuws & Media

Samen streven naar een duurzame wereld

We zijn ons bewust van onze rol en verantwoordelijkheid om de planeet leefbaar te houden en te beschermen.

Meer informatie

Samen werken in een veilige wereld

Aan het vergroten van de veiligheid werken we constant en vanuit de visie: “We werken veilig of we werken niet".

Meer informatie