Geslaagde editie BouwBeurs voor VEBO met BALQOON®

Geslaagde editie BouwBeurs voor VEBO met BALQOON®

Van 6 tot en met 10 februari 2017 vond in de Utrechtse Jaarbeurs de BouwBeurs plaats. Vebo was samen met de andere licentiehouders van BALQOON® innovatief prefab balkon- en galerijsysteem) als standhouder aanwezig op deze beurs.

BALQOON®balkonsystemen
Verantwoordelijk voor één van de noviteiten van de beurs was BALQOON®; de slimme en innovatieve oplossingen ten aanzien van balkonsystemen. De missie van BALQOON® is om het bouwproces ten aanzien van balkon- en galerijconstructies zodanig te veranderen zodat de prefab- gedachte en een verdere legolisering van de bouw tot in optima forma kan worden gerealiseerd. 

Vebo op de stand van 
BALQOON®
De open/toegankelijke stand van BALQOON®mocht op een groot aantal bezoekers rekenen. De stand had een strakke en moderne uitstraling, met als blikvanger twee voorbeelden van het product. Dit leidde ertoe dat veel informatieve gesprekken met belanghebbenden, potentiële (nieuwe) klanten en vaste relaties mochten plaatsvinden.
Vebo en Granito als licentiehouders kijken samen met de partners van BALQOON®terug op een zeer geslaagde editie van deze BouwBeurs. Er was een goede samenwerking, sfeer en we hebben veel positieve reacties op het BALQOON®product ontvangen. 
Terug naar overzicht

Nieuws & Media

Samen streven naar een duurzame wereld

We zijn ons bewust van onze rol en verantwoordelijkheid om de planeet leefbaar te houden en te beschermen.

Meer informatie

Samen werken in een veilige wereld

Aan het vergroten van de veiligheid werken we constant en vanuit de visie: “We werken veilig of we werken niet".

Meer informatie