BTE Groep
10 januari 2019

Nieuw model geveldrager, houd schroevendraaier paraat

Nieuw model geveldrager

25 jaar kennis en ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuw model geveldrager. Door innovatie in het ontwerp en ontwikkelingen in de productietechniek van staal is dit de geveldrager die het beste zal aansluiten bij de wensen van ontwerpers, constructeurs en uitvoerende partijen.

De nieuwe geveldrager presteert in alle opzichten beter dan het huidige model. De nieuwe geveldrager is sterker, stabieler, vormvaster, duurzamer, eenvoudiger te monteren en lichter in gewicht. Ook is deze geveldrager geschikt voor diverse detailoplossingen en kan die zonder meer worden toegepast in de slankste uitvoeringen.

Bovendien is er sprake van een fikse vermindering van montagetijd door de slimme toepassing van de stelunit. Hiermee is de geveldrager in drie richtingen traploos verstelbaar met minimale losse onderdelen. Het waterpas stellen kan eenvoudig aan de voorzijde van de geveldrager, simpelweg met een schroevendraaier. Hiermee is de geveldrager snel, eenvoudig en exact te positioneren.

De nieuwe geveldrager is uitvoering getest en voldoet aan het nieuwste KOMO- keurmerk. Overlegt u met onze specialisten; we zijn te allen tijde bereid met u mee te denken over de beste oplossing voor uw specifieke werk!