BTE Groep
8 juli 2019

BTE Bouw Runner-up MT500 2019!

BTE Bouw Runner-up MT500 2019!

Met trots kunnen we melden dat de BTE Groep wordt vermeld in het blad MT500. In de categorie ‘Beste bedrijven van Nederland, in de sector Bouw: toeleverancier of dienstverlener, staat De BTE Groep op de 1e plaats voor de Bouw Runner-up

Het MT Magazine signaleert de belangrijkste trends en ontwikkelingen en laat zien wat er speelt in het Nederlandse- en internationale bedrijfsleven. Zo heeft MT bekeken welk bedrijf in Nederland de beste reputatie heeft bij zijn 'peers', waarbij de 800 grootste bedrijven zijn beoordeeld. Kenmerkend voor de aanpak van de MT500 is de peer-to-peer-beoordeling: respondenten beoordelen alleen bedrijven die actief zijn in hun eigen branche. Het onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met de Erasmus Universiteit van Rotterdam.

Elk jaar vraagt MT duizenden ondernemers, managers en bestuurders naar de reputatie van de concurrentie in de markt. De bedrijven zijn beoordeeld op: klantgerichtheid, productleiderschap, de kwaliteit van de uitvoering en goed werkgeverschap. Met als resultaat de MT500, de lijst van de 500 bedrijven met de beste reputatie. 

In de complete lijst van de 500 bedrijven met de beste reputatie staat BTE op plek 279. Zie hier de hele lijst.