Kemper

Kemper Beton B.V. staat bekend als de specialist in keerwanden. Oplossingsgericht, betrouwbaar, innovatief en efficiënt. In de meer dan tachtig jaar die Kemper nu bestaat, is er meer gebeurd dan het doorontwikkelen van keerwanden, anno 2016 biedt Kemper totaaloplossingen voor de GWW- en Agrarische markt. ‘Terreininrichting op grond van ervaring’ dus. Want voor elk vraagstuk bij de inrichting van een terrein heeft Kemper een integrale oplossing.

Romein

Romein Beton B.V. is een toonaangevende partner op het gebied van prefab beton producten voor GWW en industrie. Zij engineeren, produceren en monteren traditioneel gewapende en voorgespannen betonconstructies. Denk daarbij aan bruggen en viaducten, duikers, gewapende grond constructies en prefab betonnen tunnels. Maar ook aan geluidsschermen, barriers, en bijzonder of groot prefab beton.

Lodewikus

Lodewikus Beton B.V. is de specialist in voorgespannen beton. Het is een bedrijf met een bekende naam in de funderingsmarkt, dat zich richt op de leverantie van prefab betonnen heipalen in Nederland en België.

Vebo Beton & Staal

Vebo Beton & Staal uit Bunschoten (opgericht in 1956) is dé toonaangevende speler op de Nederlandse markt van hoogwaardige (sier)beton- en metaalproducten, in met name de woning- en utiliteitsbouw. De prefab betonproducten en ondersteunende staalproducten van Vebo bieden tal van mogelijkheden voor individueel vormgegeven architectuur.

De Meteoor

De Meteoor Beton B.V. staat voor hoogwaardige pasklare prefab betonproducten voor heavyrail, lightrail en infraprojecten. Voor tal van railprojecten biedt De Meteoor innovatieve oplossingen. De Meteoor levert haar materialen in West-Europa (o.a. Nederland, Denemarken, Duitsland, België, Tsjechië).

De Hamer

De Hamer Beton B.V. is service- en oplossingsgericht en koploper op het gebied van prefab rioleringssystemen en bestratingen. De Hamer draagt bij aan de verduurzaming van de samenleving door het ontwikkelen en leveren van vernieuwende betonoplossingen. Naast een breed productenpakket heeft De Hamer bekende merken zoals de Wascon® gewassen betontegel, de Aqua Mensurastone®, de VoegStone®, SilenTone®, Permeobuizen, Columbuizen® en de MetroMax® boorbuizen.

Stelcon

Stelcon, De Meteoor

Betonproducten van Stelcon® zijn een begrip geworden. En met reden. Er zijn betonnen terreinverhardingen van Stelcon die al tientallen jaren hun functie vervullen, tot op de dag van vandaag, naar volle klanttevredenheid. Dat kan alleen maar doordat Stelcon betonnen bedrijfsverharding met aandacht worden geproduceerd. Duurzaam, flexibel inzetbaar, voor elke belasting en praktisch onderhoudsvrij. Er is dan ook maar één originele Stelconverharding.

BTE stelcon Handel GmbH

BTE stelcon Handel GmbH is een dochteronderneming van BTE Stelcon Deutschland GmbH en behoort hiermee tevens tot de BTE Groep.

BTE stelcon Handel GmbH brengt door middel van directe verkoop producten van de Nederlandse zusterondernemingen -producenten van hoogwaardig prefab beton- op de Duitse markt. Deskundig advies en inspelen op de wensen van de klant is gewaarborgd door de nauwe samenwerking met onze exclusieve partners. Ons doel is dan ook om samen met de klant de beste oplossingen te bewerkstelligen.

Wij beschikken over een breed productassortiment, bestaande uit onder andere prefab betonproducten voor de heavy rail, lightrail en infraprojecten, keerwanden, bedrijfsvloerplaten, prefab beton voor woning- en utiliteitsbouw en brugliggers en duikers. 

BTE Stelcon DE

BTE Stelcon GmbH is sinds 1919 de nummer één op het gebied van terreinverhardingen voor de zwaarste belastingen. Vanaf 2004 maken wij onderdeel uit van de BTE Groep.

Onze producten zijn zowel geschikt voor uiteenlopende industriële oplossingen als ook voor de moderne landschapsarchitectuur. Als geautoriseerde contractpartner van de Deutsche Bahn AG bieden wij overgangssystemen voor de spoorwegen en producten ter milieubescherming van opslag-/overslagterreinen en gevarenzones aan.  Voor beheerders van parkeergarages en openbaarvervoerbedrijven (tram, metro) ontwikkelen wij, afgestemd op de individuele wensen, een compleet systeem.

Wij bieden onze klanten ‘meer als beton’. 

ASCEM

Met ASCEM Special Technologies heeft de BTE Groep een kenniscentrum in huis dat op betontechnologisch gebied een unieke toegevoegde waarde levert voor de BTE-bedrijven. Met eigen materiaalonderzoek ontwikkelt ASCEM optimale, duurzame betonmengsels en alternatieve grondstoffen. Deze betontechnologische kennis zetten we in op al onze productielocaties. 

Steenhuis

Steenhuis Beton is specialist in de productie van betonnen trappen en bordessen. Met een eigen vlechterij, modelmakerij, storterij en afdeling Engineering levert Steenhuis kwaliteit en kan flexibel ingespeeld worden op verschillende wensen en levertijden.