BTE Groep
10 januari 2019

Vebo staat op de Bouwbeurs, u komt toch ook?

Vebo staat op de Bouwbeurs, u komt toch ook?

Vebo staat op de Bouwbeurs, u komt toch ook?

Met de (bouw)economische wind in de rug en een positieve blik op de toekomst zeilen we 2019 binnen. Het jaar met een Internationale Bouwbeurs op stapel. Ook Vebo Beton & Staal laat zich gelden op het voor de bouw grootste evenement dat ons land rijk is. We nodigen u dan ook van harte uit onze prachtige stand te bezoeken, van 4 februari t/m 8 februari 2019, standnummer 9C066. Uiteraard ontvangen we u met heerlijke koffie.

Onze stand is zoals u van ons gewend bent: tot in de puntjes verzorgd en ruim. Ruimte die we zullen benutten om bijvoorbeeld onze specialisatie op het gebied van balkonsystemen te onderschrijven. Zo kunt u als vanouds steunen op onze tientallen jaren ervaring in traditionele balkons. Maar inmiddels zijn er op balkongebied andere prachtige opties, zoals de slanke en lichte balkons van hogesterktebeton en de esthetisch fraaie BALQOON®. We vertellen u er graag alles over. Ditzelfde geldt voor een andere noviteit: de 3D- verstelbare console. Deze heeft een stelbout zowel horizontaal (op hoogte) als verticaal, waarmee elementen traploos gesteld kunnen worden. Dit ophangsysteem is in korte tijd zeer succesvol gebleken en dus inmiddels aan het standaardproductenpakket van Vebo Staal toegevoegd. Daarnaast vindt u op onze stand vier demo-set-ups. Dit zijn nagebootste 'stukjes praktijksituatie' waarbinnen Vebo's belangrijkste innovaties zijn geïntegreerd. Zo wordt u in één oogopslag het nut van de getoonde producten en de productverbeteringen duidelijk.

Speciaal voor de liefhebbers van verse vis brengen we de donderdagmiddag even onder de aandacht: die dag vindt u op onze stand een heuse haringkar. Kortom we verwelkomen u graag op onze stand 9C066. Via de link op onze website (https://www.vebo.nl/vebo-staat-op-de-bouwbeurs-u-komt-toch-ook/)  kunt u uw gratis toegangskaart bestellen.