Vacatures (5)

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Manager Operations FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

De Manager Operations stuurt de productielocatie Bunschoten-Spakenburg aan en is verantwoordelijk voor de realisatie van doelen voor deze locatie. Eén van deze doelen is de gewenste groei te behalen door onder andere de optimalisatie van het productieproces en verdere ontwikkeling van de organisatie en processen. De door de productielocatie te realiseren doelen hebben onder meer betrekking op productie, productiviteit, product- en proceskwaliteit, planning, efficiency en procesverbetering, veiligheid, Arbo- en milieuzaken.

BedrijfBedrijfsnaam B.V. De Meteoor FunctieFunctie Medewerker Kwaliteit FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Als medewerker Kwaliteit is het je doel om in samenwerking met de productie de kwaliteit van de producten te verbeteren en de borging van de gestelde producteneisen uit te voeren en te toetsen. Samen met je collega Kwaliteit ben je de spin in het web binnen de productieafdelingen en bewaak je de verbeterpunten.

BedrijfBedrijfsnaam B.V. De Meteoor FunctieFunctie Teamleider Logistiek FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Je draagt als verantwoordelijke zorg voor een correcte opslag van grondstoffen, halffabricaten en Eindproducten. Daarnaast zorg je voor een correcte belading van uitgaande vrachten binnen de gestelde tijden, zodanig dat wordt voldaan aan de gestelde eisen en normen ten aanzien van veiligheid, milieu, kwaliteit, efficiency en kwantiteit. Dat doe je door dagelijks leiding te geven aan de logistiek medewerkers binnen de afdeling, zodanig dat een efficiënte werkuitvoering wordt gerealiseerd waarbij de nadruk ligt op organiseren en controleren.

BedrijfBedrijfsnaam B.V. De Meteoor FunctieFunctie Teamleider Productie FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Je draagt als verantwoordelijke zorg voor de productie van betonproducten binnen de afdeling, zodanig dat wordt voldaan aan de gestelde eisen en normen ten aanzien van veiligheid, milieu, kwaliteit, efficiency en kwantiteit. Dat doe je door dagelijkse leiding te geven aan de medewerkers binnen de afdeling, zodanig dat een efficiënte werkuitvoering wordt gerealiseerd, waarbij de nadruk ligt op organiseren van het werk binnen de afdeling en opsporen en oplossen van problemen die zich voordoen.

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Management Trainee FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Om te kunnen blijven innoveren en te ontwikkelen zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste, proactieve, ambitieuze jonge talenten op bedrijfskundig- en technisch gebied voor een rol als Management Trainee.