Vacatures (6)

BedrijfBedrijfsnaam Kemper Beton B.V. FunctieFunctie Medewerker Verkoop Binnendienst FunctieUren 40 LocatieLocatie Tilburg

De medewerker Verkoop Binnendienst is, binnen zijn/haar rayon, verantwoordelijk voor het traject vanaf de offerteaanvraag van de klant tot en met het afsluiten van de order en is in die hoedanigheid medeverantwoordelijk voor de gestelde verkoopdoelen.

BedrijfBedrijfsnaam Kemper Beton B.V. FunctieFunctie Medewerker Technische Dienst allround FunctieUren 40 LocatieLocatie Tienray

Ben jij een ervaren allround Medewerker Technische Dienst en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Het op elektro- en besturingstechnisch vlak in bedrijf houden en onderhouden van technische installaties, systemen en machines conform gestelde eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en productiviteit.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Kwaliteitscoördinator FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Ben jij een ervaren Kwaliteitscoördinator op het gebied van prefab beton en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie word je belast met het aannemen, registreren en afhandelen van klantklachten, alsmede met het maken van analyses om daarmee de interne faalkosten te reduceren en de klanttevredenheid te vergroten.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Calculator FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

In deze functie ben je belast met het maken van een technisch ontwerp, de calculatie van de basisprijs van producten en met de formulering van het ontwerp in een offertetekst. Alles zodanig dat er een correcte offerte of richtprijs kan worden uitgebracht. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden wordt van je verwacht dat je eventuele risico’s goed kunt inschatten en benoemen. Je onderhoudt contact met je collega’s uit je team. Daarnaast heb je contact met onderaannemers/leveranciers en indien nodig zoek je het contact met de klant. Ook het verzorgen van onderbouwingen (t.b.v. de order) en het beoordelen van nacalculaties behoort tot de werkzaamheden. Daarenboven kent deze functie een aantal ondersteunende taken zoals het up-to-date houden van calculatieprogramma’s en offerteteksten. Als calculator rapporteer je aan het hoofd van de afdeling en werk je nauw samen met collega’s van je team en afdeling.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Constructeurs FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Binnen de dynamische omgeving van Romein Beton komen jouw kwaliteiten als creatief ingesteld professional geheel tot zijn recht. Je bent in staat zelfstandig prefab betonnen constructies in detail te berekenen. In voorkomende gevallen vervul je de rol van adviseur in offertetrajecten en/of Design & Construct projecten. Een proactieve houding op het gebied van innovatie is derhalve onontbeerlijk. Je begeleidt, zover nodig, de tekenaars bij de vertaling van berekeningen naar tekeningen. Daarnaast ben je betrokken bij het ontwikkelen en in stand houden van binnen Romein Beton ontwikkelde rekenprogramma’s.

BedrijfBedrijfsnaam ASCEM B.V. FunctieFunctie Teamleider laboratorium FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Ben jij een ervaren teamleider op het gebied van betontechnologie en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!