Vacatures (18)

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Coördinator HSE FunctieUren minimaal 32 (bij voorkeur 40) LocatieLocatie Diverse locaties BTE

Als Coördinator HSE draag je bij aan de ontwikkeling van het arbo- en veiligheidsbeleid. In aansluiting op de organisatiedoelstellingen draag je daarnaast zorg voor de implementatie en uitvoering van dit beleid. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van het centrale HSE-beleid en bewaakt de decentrale uitvoering hiervan. Je geeft voorlichting aan medewerkers en leidinggevenden op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en gezondheid/duurzame inzetbaarheid en ontwikkelt instrumenten, zoals toolboxen.

BedrijfBedrijfsnaam Meteoor Beton B.V. FunctieFunctie Teamleider Technische Dienst FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Als Teamleider Technische Dienst draag je zorg voor de aansturing van één van de twee teams van de afdeling Technische Dienst. Zij werken aan het in bedrijf houden, optimaliseren en onderhouden van technische installaties, systemen en machines. Dat gebeurt uiteraard conform gestelde eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, kosten, milieu en productiviteit.

BedrijfBedrijfsnaam Meteoor Beton B.V. FunctieFunctie Medewerker Technische Dienst FunctieUren minimaal 32 (bij voorkeur 40) LocatieLocatie Rheden

Als Medewerker Technische Dienst heb je een afwisselende job. Je werkt in wisselende diensten op elektrotechnisch vlak en houdt je bezig met het in bedrijf houden en onderhouden van technische installaties, systemen en machines. Natuurlijk voer je je werk uit conform gestelde eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en productiviteit. Op beperkte schaal kun je ook ingezet worden op mechanisch vlak.

BedrijfBedrijfsnaam De Hamer Beton B.V. FunctieFunctie Heftruckchauffeur FunctieUren 40 LocatieLocatie Nijmegen

Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten en/of laden van de producten én het vervoeren van producten waar een heftruck voor nodig is. Dat je in jouw werk rekening houdt met de veiligheid van jou en je collega’s, is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je alert op de kwaliteit van het door jou geleverde werk en de snelheid waarmee je werkt. Je vervoert de producten van de fabriek naar het tasveld. Daar worden, in overleg met Expeditie, de producten door jou opgeslagen en ingedeeld. Deze verantwoordelijke job houdt echter meer in dan alleen het vervoer! Je bewaakt namelijk ook de kwaliteit van de producten die door jou vervoerd worden.

BedrijfBedrijfsnaam ASCEM B.V. FunctieFunctie (Allround) Laborant FunctieUren minimaal 32 uur/week LocatieLocatie Rheden

In deze specialistische functie voer je laboratoriumwerkzaamheden uit ten behoeve van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. Je werkveld bevindt zich op het gebied van beton en bindmiddelen voor beton; je houdt je bezig met recept- en grondstoffenbeheer, mengseloptimalisatie, productontwikkeling en kwaliteitscontrole van betonspecie en vervaardigd beton.

BedrijfBedrijfsnaam Steenhuis Beton B.V. FunctieFunctie Voorbereidend Calculator beton FunctieUren 40 LocatieLocatie Uithuizermeeden

Als voorbereidend calculator beoordeel je tekeningen op voorschriften en maakbaarheid. In deze technisch commerciële functie stel je, op basis van informatie van onze klanten, offertes op. Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling van orders in ons ERP-systeem én houdt je collega’s op de hoogte van de cijfers. Extern onderhoud je contacten met aannemers en architecten. Je informeert hen over aanvragen en offertes. Daarbij zorg je voor een goede klantrelatie en heb je aandacht voor hun vragen en wensen. Kortom: we bieden je een interessante functie waarin je veel van je talenten en veelzijdigheid kwijt kunt.

BedrijfBedrijfsnaam Steenhuis Beton B.V. FunctieFunctie CAD-/3D-Modelleur FunctieUren 40 LocatieLocatie Uithuizermeeden

Als technisch tekenaar modelleer je trappen en bordessen voor zowel eenvoudige als complexe trappenhuizen in de woning- en utiliteitsbouw. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van de projecten en bent het aanspreekpunt voor vragen vanuit de productieafdelingen. De tekeningen maak je met behulp van Revit en AutoCAD. Kortom: we bieden je een interessante functie waarin je veel van je vakkennis en talent kwijt kunt.

BedrijfBedrijfsnaam Steenhuis Beton B.V. FunctieFunctie Plantmanager FunctieUren 40 LocatieLocatie Uithuizermeeden

Als Plantmanager geef je leiding verschillende afdelingen binnen Steenhuis Beton. Je bent de spil tussen de modelmakerij, de vlechterij, de storterij én de planning. Op deze afdelingen werken zeer ervaren mensen en daarbij past ondersteunend leiderschap! Je bent leidinggevend aan de ploegleiders van de productieafdelingen en aan de ondersteunende diensten (ongeveer 35 collega’s). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de productievoortgang. Het technisch onderhoud van de machines en de installaties van de fabriek vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je managers rol bevorder en bewaak je de kwaliteit van de producten van de fabriek. Je kunt je daarbij vinden in een coachende stijl van leidinggeven.

BedrijfBedrijfsnaam Steenhuis Beton B.V. FunctieFunctie Aankomend Timmerman FunctieUren 40 LocatieLocatie Uithuizermeeden

Als (aankomend) timmerman krijg je een tekening van een trap of bordes waarvoor jij de houten mal gaat maken. Dat betekent dat je de mal in spiegelbeeld moet maken. Belangrijk is dat je netjes en precies werkt, want alle oneffenheden zullen terug te zien zijn op het element. Je gaat werken met verschillende houtbewerkingsmachines, waaronder de vandiktebank, de onder- en bovenfrees en de vlakbank. Om de mal zo netjes mogelijk af te werken wordt de mal geschuurd, geplamuurd en uiteindelijk geverfd.

BedrijfBedrijfsnaam Lodewikus Beton B.V. FunctieFunctie Technisch Projectleider FENIKS 21 FunctieUren 40 LocatieLocatie Oosterhout

Als Technisch Projectleider FENIKS 21 ben je verantwoordelijk voor de technische uitvoering van een belangrijk intern project dat Lodewikus dit jaar gaat starten! In 2021 gaan de voorbereidingen voor de bouw van een nieuwe fabriekshal met een carrousel en modernisering van de huidige productie-installatie, van start. Wij noemen het project FENIKS 21.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Calculator Prefab Beton (senior) FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

In deze technisch commerciële functie ben je verantwoordelijk voor het maken van een technisch ontwerp en/of het berekenen van de juiste prijzen en uren voor (grootschalige) projecten. Vanuit jouw expertise zorg je ervoor dat de juiste marges op de producten worden gehaald en organisatiebreed rekening wordt gehouden met de economische winsten en risico’s.

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Projectleider HR FunctieUren 32-40 LocatieLocatie Dodewaard

Als Projectleider HR definieer je samen met je collega’s HR welke projecten prioriteit hebben. Te denken valt aan thema’s als: workforce management, health & safety, duurzame inzetbaarheid, development, recruitment, performance management, tijdregistratie en managementinformatie Je stelt het projectplan op en geeft leiding aan de projectgroep of je implementeert zelf het project in nauw overleg met collega’s HR, leidinggevenden en medewerkers.

BedrijfBedrijfsnaam De Hamer Beton B.V. FunctieFunctie Medewerker magazijn/expeditie & commerciële binnendienst FunctieUren 32-40 LocatieLocatie Waspik (en Nijmegen)

Een baan waarin je een centrale ondersteunende rol vervult op het gebied van productie, techniek, expeditie én administratie; dat beschrijft het beste hoe we deze veelzijdige functie zien. Je maakt verkoop- en inkooporders aan en bewaakt de voortgang hiervan Je neemt afroepen aan van klanten en bevestigt deze. Ook vracht- en expeditie bonnen worden door jou gemaakt, verstuurd en verwerkt. Je bent thuis in je vak; je kent en beheerst de werkprocessen, ook buiten jouw directe aandachtsgebied.

BedrijfBedrijfsnaam Vebo Staal B.V. FunctieFunctie Calculator/Werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

In deze veelzijdige dubbelfunctie komen twee specialistische functies samen: je maakt offertes en producttekeningen op basis van uiteenlopende offerteaanvragen en verkoopopdrachten. Je werkt ze daarnaast, volgens gestelde specificatie en kwaliteitseisen, tot in detail uit. Vanuit jouw creativiteit bedenk je (nieuwe/niet vastgelegde) oplossingen voor aanvragen van de opdrachtgever. Dit doe je op basis van aangeleverde bouwkundige en constructieve informatie van de klant. Je maakt constructieve berekeningen aan de hand van metselwerkbelastingen en belastingen uit andere constructies.

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Applicatiebeheerder FunctieUren 40 LocatieLocatie Diverse locaties BTE

Als Applicatiebeheerder Dynamics 365 zorg je samen met een aantal collega’s voor het implementeren, beheren en verbeteren van de Dynamics 365 applicaties (Dynamics 365 For Operations en Dynamics 365 for Sales). Dit doe je voor alle werkmaatschappijen van BTE. Je beheert, bewaakt en onderhoudt de Dynamics 365 applicaties. Je maakt de vertaalslag van de functionele eisen vanuit de organisatie naar de technische specificaties. Je zorgt voor de ontwikkeling, tests, acceptatie en productie van de applicatie zodat de implementatie van de applicatie wordt gewaarborgd. Je verzorgt accurate documentatie van de processen.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie 3D-Modelleur FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Voor Vebo zijn wij opzoek naar een 3D-Modelleur. Als 3D-Modelleur ontwerp je prefab betontekeningen in 3D. Deze moeten voldoen aan de eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, budget en productiviteit. Ervaren prefabtekenaars die opgeleid willen worden tot 3D-Modelleur/TEKLA worden ook van harte uitgenodigd om te reageren.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Ben jij de nieuwe werkvoorbereider van Vebo? Je dagelijkse werkzaamheden zijn het voorbereiden van productieorders en het in tekening brengen van, met name niet standaard/kleine projecten, binnen het gestelde budget en volgens gestelde specificaties en kwaliteitseisen.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Stagiair (hbo) FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Om te kunnen blijven innoveren en te ontwikkelen en ruimte te geven aan aanstormend talent, zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste, proactieve, ambitieuze jonge talenten op verschillende vakgebieden die bij ons willen komen leren op bedrijfskundig-, logistiek-, en/of technisch gebied.