Vacatures (3)

BedrijfBedrijfsnaam Betonindustrie De Hamer B.V. FunctieFunctie Teamleider Productie FunctieUren 40 LocatieLocatie Nijmegen

Je draagt als verantwoordelijke zorg voor de productie van betonproducten binnen de afdeling, zodanig dat wordt voldaan aan de gestelde eisen en normen ten aanzien van veiligheid, milieu, kwaliteit, efficiency en kwantiteit. Dat doe je door dagelijks leiding te geven aan de medewerkers binnen de 
afdeling, zodanig dat een efficiënte werkuitvoering wordt gerealiseerd waarbij de nadruk ligt op het organiseren van het werk binnen de afdeling en opsporen en oplossen van problemen die zich voordoen.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Manager Operations FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

De Manager Operations stuurt de productielocatie Bunschoten-Spakenburg aan en is verantwoordelijk voor de realisatie van doelen voor deze locatie. Eén van deze doelen is de gewenste groei te behalen door onder andere de optimalisatie van het productieproces en verdere ontwikkeling van de organisatie en processen. De door de productielocatie te realiseren doelen hebben onder meer betrekking op productie, productiviteit, product- en proceskwaliteit, planning, efficiency en procesverbetering, veiligheid, Arbo- en milieuzaken.

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Management Trainee FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Om te kunnen blijven innoveren en te ontwikkelen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, proactieve, ambitieuze jonge onlangs afgestudeerde talenten op bedrijfskundig- en technisch gebied voor een rol als Management Trainee.