Vacatures (6)

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Kwaliteitsmanager (aankomend) FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor de stafafdeling Kwaliteit die verantwoordelijk is voor de KAM-activiteiten bij Romein Beton. Doel is het formuleren, toetsen en uitvoeren van kwaliteitsborging zodat de producteisen met betrekking tot kwaliteit worden gerealiseerd en het resultaat van de organisatie verbetert. Kwaliteit en productiviteit verbeteren moeten gelijk op gaan. Het geven van gevraagd en ongevraagd advies is een essentieel onderdeel. Met de Plantmanager ben je verantwoordelijk voor de productkwaliteit.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Projectleider Lean Six Sigma FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Ben jij een ervaren (Technisch) Projectleider op het gebied van Lean Six Sigma en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Het aandragen van oplossingen en het uitvoeren en bewaken van (deel)projecten ten behoeve van uitbreiding en optimalisatie van de fabriek en fabrieksomgeving zodat deze toekomstbestendig zijn en bijdragen aan realisatie van de organisatiedoelstellingen.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Stagiair (hbo) FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Om te kunnen blijven innoveren en te ontwikkelen en ruimte te geven aan aanstormend talent, zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste, proactieve, ambitieuze jonge talenten op verschillende vakgebieden die bij ons willen komen leren op bedrijfskundig-, logistiek-, en/of technisch gebied.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie 3D Modelleur/Werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

In deze functie word je belast met het uitwerken van prefab betonnen elementen ten behoeve van onze productie. Verder ben je werkzaam als Werkvoorbereider/2D CAD-tekenaar/3D Tekla-tekenaar. Je levert de elementaire informatie voor de andere betrokken disciplines en maakt daarbij gebruik van BIM-software tools.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Projectbegeleider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Ben jij een ervaren professional op het gebied van tekenwerk van prefab betonconstructies en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BedrijfBedrijfsnaam ASCEM B.V. FunctieFunctie Teamleider laboratorium FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Ben jij een ervaren teamleider op het gebied van betontechnologie en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!