Vacatures (9)

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Kwaliteitscoördinator FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Ben jij een ervaren Kwaliteitscoördinator op het gebied van prefab beton en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie word je belast met het aannemen, registreren en afhandelen van klantklachten, alsmede met het maken van analyses om daarmee de interne faalkosten te reduceren en de klanttevredenheid te vergroten.

BedrijfBedrijfsnaam Kemper Beton B.V. FunctieFunctie Senior Werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Tilburg

Ben jij een ervaren Werkvoorbereider en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Het zelfstandig voorbereiden van productieorders en het (indien van toepassing) in tekening brengen van, met name niet-standaard/grote en complexe projecten, binnen het gestelde budget en volgens gestelde specificaties en kwaliteitseisen.

BedrijfBedrijfsnaam Kemper Beton B.V. FunctieFunctie Modelleur FunctieUren 20 tot 24 LocatieLocatie Tilburg

Ben jij een ervaren Modelleur en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Het in 2D/3D ontwerpen en uitwerken van tekeningen die voldoen aan eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, budget en productiviteit.

BedrijfBedrijfsnaam Kemper Beton B.V. FunctieFunctie Medewerker Verkoop Binnendienst FunctieUren 40 LocatieLocatie Tilburg

De medewerker Verkoop Binnendienst is, binnen zijn/haar rayon, verantwoordelijk voor het traject vanaf de offerteaanvraag van de klant tot en met het afsluiten van de order en is in die hoedanigheid medeverantwoordelijk voor de gestelde verkoopdoelen.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Calculator FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

In deze functie ben je belast met het maken van een technisch ontwerp, de calculatie van de basisprijs van producten en met de formulering van het ontwerp in een offertetekst. Alles zodanig dat er een correcte offerte of richtprijs kan worden uitgebracht. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden wordt van je verwacht dat je eventuele risico’s goed kunt inschatten en benoemen. Je onderhoudt contact met je collega’s uit je team. Daarnaast heb je contact met onderaannemers/leveranciers en indien nodig zoek je het contact met de klant. Ook het verzorgen van onderbouwingen (t.b.v. de order) en het beoordelen van nacalculaties behoort tot de werkzaamheden. Daarenboven kent deze functie een aantal ondersteunende taken zoals het up-to-date houden van calculatieprogramma’s en offerteteksten. Als calculator rapporteer je aan het hoofd van de afdeling en werk je nauw samen met collega’s van je team en afdeling.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Constructeurs FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Binnen de dynamische omgeving van Romein Beton komen jouw kwaliteiten als creatief ingesteld professional geheel tot zijn recht. Je bent in staat zelfstandig prefab betonnen constructies in detail te berekenen. In voorkomende gevallen vervul je de rol van adviseur in offertetrajecten en/of Design & Construct projecten. Een proactieve houding op het gebied van innovatie is derhalve onontbeerlijk. Je begeleidt, zover nodig, de tekenaars bij de vertaling van berekeningen naar tekeningen. Daarnaast ben je betrokken bij het ontwikkelen en in stand houden van binnen Romein Beton ontwikkelde rekenprogramma’s.

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie HSE-coördinator FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Als HSE-coördinator ondersteun je de Manager HSE inzake veiligheid, arbo en milieuzaken. Dit doe je door middel van implementatie en toepassing van de veiligheidsregels, het onderzoeken van (bijna) arbeidsongevallen en het opvolgen van meldingen met betrekking tot gevaarlijke situaties op de vestgingen van BTE. In dat kader houd je overzicht op de actuele van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Verder coördineer je in samenwerking met de Manager HSE de voorbereiding op audits en voer je risicoanalyses uit. Je draagt bij aan de verhoging van het veiligheidsbewustzijn/de veiligheidscultuur binnen de organisatie, fungeert als vraagbaak en belegt toolboxmeetings. Tevens ben je betrokken bij de introductie van nieuwe processen of HSE-systemen en bij het ontwikkelen en opstellen van HSE-beleid.

BedrijfBedrijfsnaam ASCEM B.V. FunctieFunctie Teamleider laboratorium FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Ben jij een ervaren teamleider op het gebied van betontechnologie en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BedrijfBedrijfsnaam De Meteoor Beton B.V. FunctieFunctie Medewerker Technische Dienst allround FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

De medewerker Technische Dienst allround houdt zich bezig met het op elektro- en besturingstechnisch vlak in bedrijf houden en onderhouden van technische installaties, systemen en machines conform gestelde eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en productiviteit.