Vacatures (12)

BedrijfBedrijfsnaam De Meteoor Beton B.V. FunctieFunctie Magazijnbeheerder FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Als magazijnbeheerder zorg je voor een doelmatig beheer van ons magazijn. In de praktijk betekent dit niet alleen dat je verantwoordelijk bent voor het klaarzetten van de orders voor de verschillende productieafdelingen maar dat je ook bestellingen verricht via inkooporders. Je controleert en zorgt voor een tijdig ontvangst van goederen.

BedrijfBedrijfsnaam ASCEM B.V. FunctieFunctie Managementassistent FunctieUren 20-32 LocatieLocatie Rheden

In deze afwisselende functie speel je een belangrijke uitvoerende en ondersteunende rol. Je ondersteunt bij het organiseren van projecten, (internationale) vergaderingen en presentaties. Daarbij verzorg je ook de projectadministratie en urenregistratie en beheer je het documentmanagementsysteem. Je notuleert bij vergaderingen en het werkoverleg en levert je bijdrage aan de interne communicatie door nieuwsberichten te delen via onze BTE-app en BTE-tv.

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Projectleider HR FunctieUren 32-40 LocatieLocatie Dodewaard

Als Projectleider HR definieer je samen met je collega’s HR welke projecten prioriteit hebben. Te denken valt aan thema’s als: workforce management, health & safety, duurzame inzetbaarheid, development, recruitment, performance management, tijdregistratie en managementinformatie Je stelt het projectplan op en geeft leiding aan de projectgroep of je implementeert zelf het project in nauw overleg met collega’s HR, leidinggevenden en medewerkers.

BedrijfBedrijfsnaam De Hamer Beton B.V. FunctieFunctie Medewerker magazijn/expeditie & commerciƫle binnendienst FunctieUren 32-40 LocatieLocatie Waspik (en Nijmegen)

Een baan waarin je een centrale ondersteunende rol vervult op het gebied van productie, techniek, expeditie én administratie; dat beschrijft het beste hoe we deze veelzijdige functie zien. Je maakt verkoop- en inkooporders aan en bewaakt de voortgang hiervan Je neemt afroepen aan van klanten en bevestigt deze. Ook vracht- en expeditie bonnen worden door jou gemaakt, verstuurd en verwerkt. Je bent thuis in je vak; je kent en beheerst de werkprocessen, ook buiten jouw directe aandachtsgebied.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Teamleider Mallenmakerijen FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Als Teamleider Mallenmakerijen geef je leiding aan de medewerkers van de afdelingen Mallenmakerij Staal, Mallenmakerij Hout en aan de Mallencoördinator. Je bent verantwoordelijk voor het (laten) plannen ontwerpen, ontwikkelen, produceren en tijdig beschikbaar (laten) stellen van stortmallen voor de productieafdelingen.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Logistiek Manager FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Als Logistiek Manager stuur je, via de teamleider logistiek, het team aan dat verantwoordelijk is voor de tasvelden, expeditie en het beheer/aanleveren van onze wapening. Op termijn is het de bedoeling dat je verantwoordelijkheid wordt uitgebreid naar de complete interne logistiek. Dit betekent dat ook het team dat zorgdraagt voor onze (transport)planning onderdeel wordt van jouw verantwoordelijkheid.

BedrijfBedrijfsnaam Vebo Staal B.V. FunctieFunctie Calculator/Werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

In deze veelzijdige dubbelfunctie komen twee specialistische functies samen: je maakt offertes en producttekeningen op basis van uiteenlopende offerteaanvragen en verkoopopdrachten. Je werkt ze daarnaast, volgens gestelde specificatie en kwaliteitseisen, tot in detail uit. Vanuit jouw creativiteit bedenk je (nieuwe/niet vastgelegde) oplossingen voor aanvragen van de opdrachtgever. Dit doe je op basis van aangeleverde bouwkundige en constructieve informatie van de klant. Je maakt constructieve berekeningen aan de hand van metselwerkbelastingen en belastingen uit andere constructies.

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Applicatiebeheerder Dynamics 365 FunctieUren 40 LocatieLocatie Nijmegen/Dodewaard

Als Applicatiebeheerder Dynamics 365 zorg je samen met een aantal collega’s voor het implementeren, beheren en verbeteren van de Dynamics 365 applicaties (Dynamics 365 For Operations en Dynamics 365 for Sales). Dit doe je voor alle werkmaatschappijen van BTE. Je beheert, bewaakt en onderhoudt de Dynamics 365 applicaties. Je maakt de vertaalslag van de functionele eisen vanuit de organisatie naar de technische specificaties. Je zorgt voor de ontwikkeling, tests, acceptatie en productie van de applicatie zodat de implementatie van de applicatie wordt gewaarborgd. Je verzorgt accurate documentatie van de processen.

BedrijfBedrijfsnaam Kemper Beton B.V. FunctieFunctie Medewerker Technische Dienst FunctieUren 40 LocatieLocatie Tienray

In de functie van Medewerker Technische Dienst allround onderhoud je, zelfstandig of samen met je collega’s van de Technische Dienst, de technische installaties, systemen en machines op elektro- en besturingstechnisch vlak en houd je ze in bedrijf. Dat doe je conform de gestelde eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en productiviteit.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie 3D-Modelleur FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Voor Vebo zijn wij opzoek naar een 3D-Modelleur. Als 3D-Modelleur ontwerp je prefab betontekeningen in 3D. Deze moeten voldoen aan de eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, budget en productiviteit. Ervaren prefabtekenaars die opgeleid willen worden tot 3D-Modelleur/TEKLA worden ook van harte uitgenodigd om te reageren.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Ben jij de nieuwe werkvoorbereider van Vebo? Je dagelijkse werkzaamheden zijn het voorbereiden van productieorders en het in tekening brengen van, met name niet standaard/kleine projecten, binnen het gestelde budget en volgens gestelde specificaties en kwaliteitseisen.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Stagiair (hbo) FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Om te kunnen blijven innoveren en te ontwikkelen en ruimte te geven aan aanstormend talent, zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste, proactieve, ambitieuze jonge talenten op verschillende vakgebieden die bij ons willen komen leren op bedrijfskundig-, logistiek-, en/of technisch gebied.