Vacatures (9)

BedrijfBedrijfsnaam B.V. De Meteoor FunctieFunctie Medewerker Technische Dienst allround FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

De medewerker Technische Dienst allround houdt zich bezig met het op elektro- en besturingstechnisch vlak in bedrijf houden en onderhouden van technische installaties, systemen en machines conform gestelde eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en productiviteit.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Constructeurs FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Binnen de dynamische omgeving van Romein Beton komen jouw kwaliteiten als creatief ingesteld professional geheel tot zijn recht. Je bent in staat zelfstandig prefab betonnen constructies in detail te berekenen. In voorkomende gevallen vervul je de rol van adviseur in offertetrajecten en/of Design & Construct projecten. Een proactieve houding op het gebied van innovatie is derhalve onontbeerlijk. Je begeleidt, zover nodig, de tekenaars bij de vertaling van berekeningen naar tekeningen. Daarnaast ben je betrokken bij het ontwikkelen en in stand houden van binnen Romein Beton ontwikkelde rekenprogramma’s.

BedrijfBedrijfsnaam Kemper Keerwanden B.V. FunctieFunctie Productiemedewerker C FunctieUren 40 LocatieLocatie Tilburg

Je gaat geheel zelfstandig alle productie(deel)werkzaamheden verrichten zoals het vervaardigen van betonnen elementen volgens tekening en/of werkinstructies en conform gestelde eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, milieu en productiviteit.

BedrijfBedrijfsnaam B.V. De Meteoor FunctieFunctie Teamleider Productie FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Je draagt als verantwoordelijke zorg voor de productie van betonproducten binnen de afdeling, zodanig dat wordt voldaan aan de gestelde eisen en normen ten aanzien van veiligheid, milieu, kwaliteit, efficiency en kwantiteit. Dat doe je door dagelijkse leiding te geven aan de medewerkers binnen de afdeling, zodanig dat een efficiënte werkuitvoering wordt gerealiseerd, waarbij de nadruk ligt op organiseren van het werk binnen de 
afdeling en opsporen en oplossen van problemen die zich voordoen. Bewaken van de voortgang van het productieproces is daarbij van belang zodat een kwantitatief en kwalitatief goed eindproduct wordt gerealiseerd in een veilige werkomgeving. Een belangrijke taak is het afdelingsplan vorm te geven en het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en optimalisatie van productieprocessen.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Timmerman/-vrouw FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Als timmerman/-vrouw werk je zelfstandig; je maakt en assembleert houten mallen voor onze betonproducten. Daarnaast bouw je deze houten mallen ook om en onderhoud je de mal. Je bouwt de mal conform de geleverde tekening en verzamelt zelf de benodigde apparatuur en materialen. Ook ondersteun je de Mallenmakerij en denk je mee over de uitvoering van niet-standaard producten. Je controleert het resultaat op maatvoering en vormgeving zodat de mal aan de product- en tekeningspecificaties voldoet.

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Bedrijfsjurist FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Als bedrijfsjurist adviseer je en ondersteun je op een proactieve wijze de directie, commercie en inkoop bij voorkomende juridische vraagstukken van de verschillende vestigingen van BTE Nederland. Daarbij ligt je specialisatie voornamelijk op ondernemingsrecht en bouwrecht. Het gaat hierbij om uiteenlopende juridische vragen, waarbij de onderwerpen variëren van klein tot groot en van eenvoudig tot complex.

BedrijfBedrijfsnaam Kemper Keerwanden B.V. FunctieFunctie Medewerker Verkoop Binnendienst FunctieUren 40 LocatieLocatie Tilburg

De medewerker Verkoop Binnendienst is, binnen zijn/haar rayon, verantwoordelijk voor het traject vanaf de offerteaanvraag van de klant tot en met het afsluiten van de order en is in die hoedanigheid medeverantwoordelijk voor de gestelde verkoopdoelen.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Calculator FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

In deze functie ben je belast met het maken van een technisch ontwerp, de calculatie van de basisprijs van producten en met de formulering van het ontwerp in een offertetekst. Alles zodanig dat er een correcte offerte of richtprijs kan worden uitgebracht. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden wordt van je verwacht dat je eventuele risico’s goed kunt inschatten en benoemen. Je onderhoudt contact met je collega’s uit je team. Daarnaast heb je contact met onderaannemers/leveranciers en indien nodig zoek je het contact met de klant. Ook het verzorgen van onderbouwingen (t.b.v. de order) en het beoordelen van nacalculaties behoort tot de werkzaamheden.

BedrijfBedrijfsnaam Betonindustrie De Hamer B.V. FunctieFunctie Calculator Prefab Beton FunctieUren 40 LocatieLocatie Nijmegen

Als Calculator Prefab Beton ben je belast met het samenstellen en calculeren van offertes. Naast calculeren adviseer je de relaties over diverse oplossingen (samengesteld uit rioleringsproducten) van De Hamer. Je maakt constructieve berekeningen voor de offerte aan de hand van belastingen en legt dit vast in het ERP-systeem. Je signaleert mogelijkheden en/of afwijkingen in producteisen, vormen en producteigenschappen en zoekt daarbij oplossingen. Je werkt nauw samen met de afdeling Verkoop en je hebt regelmatig contact met externe klanten. Deze klanten willen steeds vaker hun opdrachten in 3D uitgewerkt zien, waardoor calculeren aan de hand van 3D steeds meer onderdeel van je dagelijkse werk zal worden.