Vacatures (9)

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Engineeringsmanager FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

In deze verantwoordelijke en veelzijdige functie geef je direct en indirect leiding aan het voltallige team van projectorganisator(s), werkvoorbereiders, constructeurs en de BIM-coördinator. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de verkoopopdrachten efficiënt en effectief uitgewerkt worden naar producttekeningen met alle bijbehorende specificaties. Dit doe je binnen het gestelde budget en volgens gestelde specificatie en kwaliteitseisen.

BedrijfBedrijfsnaam ASCEM B.V. FunctieFunctie Managementassistent FunctieUren 20 LocatieLocatie Rheden

In deze afwisselende functie speel je een belangrijke uitvoerende en ondersteunende rol. Je ondersteunt bij het organiseren van projecten, (internationale) vergaderingen en presentaties. Daarbij verzorg je ook de projectadministratie en urenregistratie en beheer je het documentmanagementsysteem. Je notuleert bij vergaderingen en het werkoverleg en levert je bijdrage aan de interne communicatie door nieuwsberichten te delen via onze BTE-app en BTE-tv.

BedrijfBedrijfsnaam De Hamer Beton B.V. FunctieFunctie Teamleider Productie FunctieUren 40 LocatieLocatie Nijmegen

In deze veelzijdige functie speel je een belangrijke coördinerende en verantwoordelijke rol. Je draagt zorg voor de aansturing van een klein tot middelgroot productieteam welke gestandaardiseerde betonnen elementen-/wapeningsnetten vervaardigd. Je bewaakt hierbij de veiligheid, kwaliteit, levertijd, kosten, milieu en productiviteit. Je coördineert, coacht en motiveert het team, plant en bewaakt de personele capaciteit én creëert een prettige werksfeer.

BedrijfBedrijfsnaam De Hamer Beton B.V. FunctieFunctie Teamleider Productie FunctieUren 40 LocatieLocatie Heumen

In deze veelzijdige functie speel je een belangrijke coördinerende en verantwoordelijke rol. Je draagt zorg voor de aansturing van een drietal productielijnen waarmee banden, stenen en tegels geproduceerd worden. Je bewaakt hierbij de veiligheid, kwaliteit, levertijd, kosten, milieu en productiviteit. Je coördineert, coacht en motiveert het team, plant en bewaakt de personele capaciteit én creëert een prettige werksfeer.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Modelleur FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

In deze uitdagende functie ontwerp je in 2D/3D bruggen, tunnels en duikers en werkt deze uit. Je tekent de constructies in offerte, voorlopige en definitieve fase (door het maken van 2D/3D-modellen). Het spreekt voor zich dat jouw ontwerpen voldoen aan eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, budget en productiviteit. Deze functie gaat echter verder dan alleen maar ontwerpen en tekenen! Zo bespreek je bijvoorbeeld de planning met de leidinggevende en beoordeel je de aangeleverde gegevens. Je bent in staat om de informatie te analyseren en daar waar nodig aanvullende informatie op te vragen. Daarnaast heb je overleg met de projectleiding, werkvoorbereiding en/of de productie.

BedrijfBedrijfsnaam Kemper Beton B.V. FunctieFunctie Medewerker Technische Dienst FunctieUren 40 LocatieLocatie Tienray

In de functie van Medewerker Technische Dienst allround onderhoud je, zelfstandig of samen met je collega’s van de Technische Dienst, de technische installaties, systemen en machines op elektro- en besturingstechnisch vlak en houd je ze in bedrijf. Dat doe je conform de gestelde eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en productiviteit.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie 3D-Modelleur FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Voor Vebo zijn wij opzoek naar een 3D-Modelleur. Als 3D-Modelleur ontwerp je prefab betontekeningen in 3D. Deze moeten voldoen aan de eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, budget en productiviteit. Ervaren prefabtekenaars die opgeleid willen worden tot 3D-Modelleur/TEKLA worden ook van harte uitgenodigd om te reageren.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Ben jij de nieuwe werkvoorbereider van Vebo? Je dagelijkse werkzaamheden zijn het voorbereiden van productieorders en het in tekening brengen van, met name niet standaard/kleine projecten, binnen het gestelde budget en volgens gestelde specificaties en kwaliteitseisen.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Stagiair (hbo) FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Om te kunnen blijven innoveren en te ontwikkelen en ruimte te geven aan aanstormend talent, zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste, proactieve, ambitieuze jonge talenten op verschillende vakgebieden die bij ons willen komen leren op bedrijfskundig-, logistiek-, en/of technisch gebied.