Vacatures (7)

BedrijfBedrijfsnaam De Hamer Beton B.V. FunctieFunctie Rayonmanager FunctieUren 40 LocatieLocatie Nijmegen

Een baan waarin commercie, klantgerichtheid en techniek samenkomen; dat is misschien de beste omschrijving van de functie van Rayonmanager bij De Hamer Beton. Je onderhoudt relaties met bestaande klanten en ontwikkelt je netwerk. En als dat nodig is neem je klantbezoeken over van collega’s. Je draagt bij aan het genereren van new business. Dat je daarbij cross-selling stimuleert, vind je vanzelfsprekend. Daarbij hoort het delen van commerciële informatie met collega’s bijvoorbeeld.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Engineeringsmanager FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

In deze verantwoordelijke en veelzijdige functie geef je direct en indirect leiding aan het voltallige team van projectorganisator(s), werkvoorbereiders, constructeurs en de BIM-coördinator. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de verkoopopdrachten efficiënt en effectief uitgewerkt worden naar producttekeningen met alle bijbehorende specificaties. Dit doe je binnen het gestelde budget en volgens gestelde specificatie en kwaliteitseisen.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Modelleur FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

In deze uitdagende functie ontwerp je in 2D/3D bruggen, tunnels en duikers en werkt deze uit. Je tekent de constructies in offerte, voorlopige en definitieve fase (door het maken van 2D/3D-modellen). Het spreekt voor zich dat jouw ontwerpen voldoen aan eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, budget en productiviteit. Deze functie gaat echter verder dan alleen maar ontwerpen en tekenen! Zo bespreek je bijvoorbeeld de planning met de leidinggevende en beoordeel je de aangeleverde gegevens. Je bent in staat om de informatie te analyseren en daar waar nodig aanvullende informatie op te vragen. Daarnaast heb je overleg met de projectleiding, werkvoorbereiding en/of de productie.

BedrijfBedrijfsnaam Kemper Beton B.V. FunctieFunctie Medewerker Technische Dienst FunctieUren 40 LocatieLocatie Tienray

In de functie van Medewerker Technische Dienst allround onderhoud je, zelfstandig of samen met je collega’s van de Technische Dienst, de technische installaties, systemen en machines op elektro- en besturingstechnisch vlak en houd je ze in bedrijf. Dat doe je conform de gestelde eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en productiviteit.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie 3D-Modelleur FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Voor Vebo zijn wij opzoek naar een 3D-Modelleur. Als 3D-Modelleur ontwerp je prefab betontekeningen in 3D. Deze moeten voldoen aan de eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, budget en productiviteit. Ervaren prefabtekenaars die opgeleid willen worden tot 3D-Modelleur/TEKLA worden ook van harte uitgenodigd om te reageren.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Ben jij de nieuwe werkvoorbereider van Vebo? Je dagelijkse werkzaamheden zijn het voorbereiden van productieorders en het in tekening brengen van, met name niet standaard/kleine projecten, binnen het gestelde budget en volgens gestelde specificaties en kwaliteitseisen.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Stagiair (hbo) FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten-Spakenburg

Om te kunnen blijven innoveren en te ontwikkelen en ruimte te geven aan aanstormend talent, zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste, proactieve, ambitieuze jonge talenten op verschillende vakgebieden die bij ons willen komen leren op bedrijfskundig-, logistiek-, en/of technisch gebied.