Vacatures (3)

BedrijfBedrijfsnaam Betonindustrie De Hamer B.V. FunctieFunctie Planner FunctieUren 40 LocatieLocatie Nijmegen

Als Planner Riolering plan je efficiënt de productie van de buizen, afgestemd op leverdata van klanten. Het gaat hierbij om korte- en lange termijnplanningen. Je bent een belangrijke schakel tussen Operatie en Commercie, je informeert de interne organisatie t.a.v. de planning en neemt deel aan overleggen. Ook bewaak je de productievoortgang/voorraden.

BedrijfBedrijfsnaam Betonindustrie De Hamer B.V. FunctieFunctie Calculator Prefab Beton FunctieUren 40 LocatieLocatie Nijmegen

Als Calculator Prefab Beton ben je belast met het samenstellen en calculeren van offertes. Naast calculeren adviseer je de relaties over diverse oplossingen (samengesteld uit rioleringsproducten) van De Hamer. Je maakt constructieve berekeningen voor de offerte aan de hand van belastingen en legt dit vast in het ERP-systeem. Je signaleert mogelijkheden en/of afwijkingen in producteisen, vormen en producteigenschappen en zoekt daarbij oplossingen. Je werkt nauw samen met de afdeling Verkoop en je hebt regelmatig contact met externe klanten. Deze klanten willen steeds vaker hun opdrachten in 3D uitgewerkt zien, waardoor calculeren aan de hand van 3D steeds meer onderdeel van je dagelijkse werk zal worden.

BedrijfBedrijfsnaam Betonindustrie De Hamer B.V. FunctieFunctie Manager Kwaliteit FunctieUren 40 LocatieLocatie Nijmegen

Voor Betonindustrie De Hamer zijn wij op zoek naar een Manager Kwaliteit. Het doel van de functie is het formuleren, toetsen, verbeteren en uitvoeren van kwaliteitsborging zodat de producteisen met betrekking tot de kwaliteit worden gerealiseerd en het resultaat van de organisatie verbetert.