Vacatures (11)

BedrijfBedrijfsnaam Vebo Staal FunctieFunctie Calculator / werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

In deze functie ben je belast met het samenstellen en calculeren van offertes van diverse oplossingen (samengesteld uit diverse producten) van Vebo Staal aan de hand van bouwkundig en constructief tekenwerk.

BedrijfBedrijfsnaam Vebo Beton FunctieFunctie Productiemedewerker Klein Standaard Prefab FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Als productiemedewerker KSP werk je in teamverband en draag je zorg voor het vervaardigen van prefab betonelementen waarbij alle voorkomende werkzaamheden zoals lossen, instellen, omstellen, storten en afwerken uitgevoerd dienen te worden. De elementen worden geproduceerd zodanig dat wordt voldaan aan gestelde eisen t.a.v. veiligheid, milieu, kwaliteit, efficiency, levertijd en productspecificaties. 

BedrijfBedrijfsnaam Vebo Beton FunctieFunctie Productiemedewerker Klein Buiten Standaard Prefab FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Als productiemedewerker KBSP draag je zorg voor het zelfstandig vervaardigen van prefab betonelementen, waarbij alle voorkomende werkzaamheden zoals lossen, instellen, omstellen, storten en afwerken uitgevoerd dienen te worden. De elementen worden geproduceerd zodanig dat wordt voldaan aan de gestelde eisen t.a.v. veiligheid, milieu, kwaliteit, efficiency, levertijd en productspecificaties.

BedrijfBedrijfsnaam B.V. De Meteoor FunctieFunctie Medewerker Technische Dienst FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Als medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, hydraulisch, pneumatisch (conform NEN 3140 en 1010) gebied.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

De werkvoorbereider draagt zorg voor de uitwerking van de productieorders aan de hand van in opdracht gegeven offertes, bouwkundige tekeningen en specificaties van afnemers, zodanig dat een doelmatig productieproces kan worden gerealiseerd.

BedrijfBedrijfsnaam B.V. Lodewikus Voorgespannen Beton FunctieFunctie Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst FunctieUren 40 LocatieLocatie Oosterhout

Als technisch commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het hele traject vanaf

offerteaanvraag tot en met de leverantie.  

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Senior Salarisadministrateur FunctieUren 40 LocatieLocatie D

Als Senior Salarisadministrateur ben je (mede) verantwoordelijk voor de continue verbeteringen op het gebied van personeels- en salarisadministratie, de processen, het beleid en de uitvoering. 

BedrijfBedrijfsnaam Betonindustrie De Hamer B.V. FunctieFunctie Werkvoorbereider/ Tekenaar FunctieUren 40 LocatieLocatie Nijmegen

Als werkvoorbereider/ tekenaar ben je verantwoordelijk voor het tekenen/ ontwerpen en voorbereiden van de (standaard en/ of speciale) producten aan de hand van orders.

BedrijfBedrijfsnaam Betonindustrie De Hamer FunctieFunctie Calculator FunctieUren 40 LocatieLocatie Nijmegen

In deze functie ben je belast met het samenstellen en calculeren van offertes betreffende diverse producten van De Hamer. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden wordt van je verwacht dat je eventuele risico’s goed inschat en benoemt. Je onderhoudt contact met de collega’s uit je team. Daarnaast heb je veel klantcontacten en verkoop je ook van binnen uit de gemaakte offertes.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton FunctieFunctie Teamleider Vlechterij en Magazijn FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Als Teamleider Vlechterij en Magazijn ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie binnen de Vlechterij, de tijdige aanvoer van benodigde producten binnen het totale productieproces en draag je zorg voor het tijdig, compleet en correct vervoeren van de geproduceerde goederen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers van de afdelingen. Je maakt de planningen, voert functioneringsgesprekken en draagt bij aan de algehele tevredenheid van jouw medewerkers. Daar waar mogelijk en nodig spring je bij in het productie proces zonder dat je het overzicht over alle drie de afdelingen verliest. Je bent tevens verantwoordelijk voor de Mortelcentrale.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Medewerker Technische Dienst FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Als medewerker Technisch Dienst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende reparatie-, (preventieve) onderhoudswerkzaamheden.