Vacatures (11)

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Werkvoorbereider/Planner FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

In deze interessante functie speel je een centrale rol; je bent namelijk verantwoordelijk voor het voorbereiden, coördineren en plannen van de productieorders, zodat deze binnen de gestelde randvoorwaarden (specificaties, kostprijs, kwaliteitseisen en planning) op de meest rendabele wijze kunnen worden uitgevoerd. Wij zien je, voor wat betreft de planning en ordergerelateerde afspraken, als intermediair tussen onze klant en de interne organisatie. Je werkt nauw samen met de projectleiders. Je bent daarnaast belast met de behandeling van opdrachten met betrekking tot een aantal specifieke (hoofd)productgroepen. Binnen het team van werkvoorbereiders ben je medeverantwoordelijk voor een optimale bezetting van de interne beschikbare capaciteiten.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Teamleider (Interne) Logistiek FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

In deze uitdagende functie speel je een belangrijke rol. Je gaat zorgdragen voor de aansturing van je team en zorgt voor een efficiënte opslag en tijdige afvoer van grondstoffen halffabricaten en eindproducten. Dat doe je uiteraard conform onze eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, levertijd en kosten. Je bent (op termijn) niet alleen verantwoordelijk voor de expeditie, maar ook voor de complete (interne) logistiek binnen ons bedrijf. Je houdt je (in overleg met de leidinggevende) bezig met de planning, de werkverdeling en de afroeptermijnen. Voor je team ben je een coach, coördinator én motivator. Je bewaakt de personele capaciteit en creëert een prettige werksfeer. Daarnaast ben je o.a. contactpersoon voor de afdeling Inkoop en verzorg je de transportdocumenten. Kortom: een functie waarin je veel van je organisatietalent, leiderschapskwaliteiten, verantwoordelijkheid en ambitie kwijt kunt.

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Technisch Projectleider FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

In deze technische functie begeef je je in de wereld van onze fabrieken. Je bent continu actief om oplossingen aan te dragen ten behoeve van het optimaliseren, moderniseren en automatiseren van de fabrieken. Je bent betrokken bij het uitvoeren en bewaken van (deel)projecten op dit gebied. Jouw werk is erop gericht dat onze fabrieken toekomstbestendig zijn en bijdragen aan realisatie van de organisatiedoelstellingen. Kortom: een functie waarin we veel vragen van jouw inventiviteit!

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie BIM-coördinator FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

In de rol van BIM-coördinator ben jij de spil van de 3D-activiteiten binnen ons bedrijf. Je verbindt interne mogelijkheden en externe verwachtingen door het Bouw Informatie Model verder te ontwikkelen en in te richten. Jouw innovatieve aanpak zorgt ervoor dat de werk voorbereidende activiteiten zo efficiënt mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Je zorgt ervoor dat processen worden geoptimaliseerd. Je vertaalt de functionele wensen vanuit de organisatie naar de technische specificaties. Daarbij schrijf en test je aanpassingen in de gebruikerscomponenten binnen de applicatie of coördineert deze werkzaamheden (bijvoorbeeld samen met externe partijen). Je beantwoordt vragen en lost problemen op, je adviseert en beoordeelt modellen; je bent het eerste aanspreekpunt als het om BIM gaat! Kortom: een functie waarin je al je BIM-kwaliteiten kwijt kunt!

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Leerling-mallenmakers Hout FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Als leerling-mallenmaker Hout word je intern opgeleid tot een vakbekwame mallenmaker. a het succesvol doorlopen van het opleidingstraject (2 à 3 jaar) ben je in staat om zelfstandig houten mallen en hulpstukken te vervaardigen, assembleren, om te bouwen en te onderhouden.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Kwaliteitsmanager (aankomend) FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor de stafafdeling Kwaliteit die verantwoordelijk is voor de KAM-activiteiten bij Romein Beton. Doel is het formuleren, toetsen en uitvoeren van kwaliteitsborging zodat de producteisen met betrekking tot kwaliteit worden gerealiseerd en het resultaat van de organisatie verbetert. Kwaliteit en productiviteit verbeteren moeten gelijk op gaan. Het geven van gevraagd en ongevraagd advies is een essentieel onderdeel. Met de Plantmanager ben je verantwoordelijk voor de productkwaliteit.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Projectleider Lean Six Sigma FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Ben jij een ervaren (Technisch) Projectleider op het gebied van Lean Six Sigma en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Het aandragen van oplossingen en het uitvoeren en bewaken van (deel)projecten ten behoeve van uitbreiding en optimalisatie van de fabriek en fabrieksomgeving zodat deze toekomstbestendig zijn en bijdragen aan realisatie van de organisatiedoelstellingen.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Stagiair (hbo) FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Om te kunnen blijven innoveren en te ontwikkelen en ruimte te geven aan aanstormend talent, zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste, proactieve, ambitieuze jonge talenten op verschillende vakgebieden die bij ons willen komen leren op bedrijfskundig-, logistiek-, en/of technisch gebied.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie 3D Modelleur/Werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

In deze functie word je belast met het uitwerken van prefab betonnen elementen ten behoeve van onze productie. Verder ben je werkzaam als Werkvoorbereider/2D CAD-tekenaar/3D Tekla-tekenaar. Je levert de elementaire informatie voor de andere betrokken disciplines en maakt daarbij gebruik van BIM-software tools.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Projectbegeleider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Ben jij een ervaren professional op het gebied van tekenwerk van prefab betonconstructies en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BedrijfBedrijfsnaam ASCEM B.V. FunctieFunctie Teamleider laboratorium FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Ben jij een ervaren teamleider op het gebied van betontechnologie en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!