Vacatures (5)

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie 3D Modelleur/Werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

In deze functie word je belast met het uitwerken van prefab betonnen elementen ten behoeve van onze productie. Verder ben je werkzaam als Werkvoorbereider/2D CAD-tekenaar/3D Tekla-tekenaar. Je levert de elementaire informatie voor de andere betrokken disciplines en maakt daarbij gebruik van BIM-software tools.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Projectbegeleider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Ben jij een ervaren professional op het gebied van tekenwerk van prefab betonconstructies en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BedrijfBedrijfsnaam Kemper Beton B.V. FunctieFunctie Medewerker Technische Dienst allround FunctieUren 40 LocatieLocatie Tienray

Ben jij een ervaren allround Medewerker Technische Dienst en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Het op elektro- en besturingstechnisch vlak in bedrijf houden en onderhouden van technische installaties, systemen en machines conform gestelde eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en productiviteit.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Calculator FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

In deze functie ben je belast met het maken van een technisch ontwerp, de calculatie van de basisprijs van producten en met de formulering van het ontwerp in een offertetekst. Alles zodanig dat er een correcte offerte of richtprijs kan worden uitgebracht. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden wordt van je verwacht dat je eventuele risico’s goed kunt inschatten en benoemen. Je onderhoudt contact met je collega’s uit je team. Daarnaast heb je contact met onderaannemers/leveranciers en indien nodig zoek je het contact met de klant. Ook het verzorgen van onderbouwingen (t.b.v. de order) en het beoordelen van nacalculaties behoort tot de werkzaamheden. Daarenboven kent deze functie een aantal ondersteunende taken zoals het up-to-date houden van calculatieprogramma’s en offerteteksten. Als calculator rapporteer je aan het hoofd van de afdeling en werk je nauw samen met collega’s van je team en afdeling.

BedrijfBedrijfsnaam ASCEM B.V. FunctieFunctie Teamleider laboratorium FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Ben jij een ervaren teamleider op het gebied van betontechnologie en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!