Vacatures (11)

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Coördinator Social Return FunctieUren 20 LocatieLocatie Divers

Als Coördinator Social Return ben je de drijvende kracht die alles omtrent Social Return met elkaar verbindt. Je intervenieert tussen de afdelingen Inkoop en Verkoop enerzijds en invulling van Social Return anderzijds.

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Medewerker Financiële Administratie FunctieUren 24 LocatieLocatie Dodewaard

In verband met extra werkzaamheden zijn wij op zoek naar een medewerker die de financiële administratie wil ondersteunen. In deze functie verwerk je bankafschriften en kasbetalingen, je signaleert onbekende mutaties en zet bankbetalingen klaar. 

BedrijfBedrijfsnaam B.V. De Meteoor FunctieFunctie Werkvoorbereider / Projectcoördinator FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Als Werkvoorbereider / Projectcoördinator maak je kostprijscalculaties ten behoeve van de afdeling Verkoop. Je zorgt ervoor dat de productie tijdig beschikt over alle benodigde materialen en middelen om voldoende te kunnen produceren. Daarnaast draag je zorg voor de technische voorbereiding, uitwerking en coördinatie van projecten tijdens zowel het offerte- als het opdrachtentraject.

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Inkoper m/v FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

De BTE Groep is ontstaan uit gespecialiseerde bedrijven en productielocaties. We richten ons op het ontwikkelen en vervaardigen van geprefabriceerde betonproducten en aanverwante oplossingen. Al vele jaren zijn we succesvol in de sectoren infra, civiele bouw, rail, de agrarische markt en woning- en utiliteitsbouw. Vanuit toonaangevende merken, zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, Meteoor, Stelcon, Gelissen en Vebo, speelt de BTE Groep een belangrijke rol binnen de bouwsector. Niet alleen in Nederland, maar ook elders in Europa. Door slim samenwerken en daarbij een voortrekkersrol in de markt te spelen, bieden we altijd een hoogwaardig en eigentijds product. Met respect voor mens en milieu. Wij zien het dan ook als onze grootste uitdaging om er voor te zorgen dat beton in de toekomst het duurzaamste bouwmateriaal wordt.

Bij de BTE Groep zijn ruim 750 mensen werkzaam, verspreid over verschillende locaties. 

BedrijfBedrijfsnaam B.V. De Meteoor FunctieFunctie Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Als technisch commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het gehele traject vanaf offerteaanvraag van de klant tot en met het afsluiten van de order en ben je medeverantwoordelijk voor de gestelde verkoopdoelen. Tevens zet je de gerealiseerde orders, in overleg met de afdeling Planning, om naar een realistische planning. 

BedrijfBedrijfsnaam BTE Nederland B.V. FunctieFunctie Medewerker Consolidatie en Rapportage FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

In verband met vervanging tijdens ziekte zijn wij op zoek naar een medewerker die gedurende een aantal maanden de functie van Medewerker Consolidatie en Rapportage zal vervullen.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton B.V. FunctieFunctie Calculator FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

In deze functie ben je belast met het maken van een technisch ontwerp, de calculatie van de basisprijs van producten en met de formulering van het ontwerp in een offertetekst. Alles zodanig dat er een correcte offerte of richtprijs kan worden uitgebracht.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

De werkvoorbereider draagt zorg voor de uitwerking van de productieorders aan de hand van in opdracht gegeven offertes, bouwkundige tekeningen en specificaties van afnemers, zodanig dat een doelmatig productieproces kan worden gerealiseerd.

BedrijfBedrijfsnaam B.V. De Meteoor FunctieFunctie Medewerker Technische Dienst FunctieUren 40 LocatieLocatie Rheden

Als medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, hydraulisch, pneumatisch (conform NEN 3140 en 1010) gebied.

BedrijfBedrijfsnaam Prefab Beton Vebo B.V. FunctieFunctie Productiemedewerker Klein Standaard Prefab FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Als productiemedewerker KSP werk je in teamverband en draag je zorg voor het vervaardigen van prefab betonelementen waarbij alle voorkomende werkzaamheden zoals lossen, instellen, omstellen, storten en afwerken uitgevoerd dienen te worden. De elementen worden geproduceerd zodanig dat wordt voldaan aan gestelde eisen t.a.v. veiligheid, milieu, kwaliteit, efficiency, levertijd en productspecificaties. 

BedrijfBedrijfsnaam Vebo Staal B.V. FunctieFunctie Calculator / werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

In deze functie ben je belast met het samenstellen en calculeren van offertes van diverse oplossingen (samengesteld uit diverse producten) van Vebo Staal aan de hand van bouwkundig en constructief tekenwerk.