BTE Groep aanwezig op de Betondag

BTE Groep aanwezig op de Betondag

Tijdens de Betondag op 16 november 2017 is de BTE Groep naast exposant (stand 30) ook aanwezig op de Beton-banen-markt (stand 6). Interesse in een baan in de betonbranche? Wij hebben mooie vacatures! Kom gerust langs op een van onze stands.

Wat staat er zoal op het programma tijdens de Betondag?
Het thema dit jaar is Digitaal Beton. Digitaal bouwen, met nieuwe ontwikkelingen en technieken, neemt de laatste jaren een enorme vlucht. Tijdens interessante lezingen en presentaties van spectaculaire bouwprojecten wordt u meegenomen in de digitalisering van de bouw.

De groei van bouwend Nederland betekent ook dat we weer dringend op zoek zijn naar (jonge) talenten. Met meet & greets en een ‘beton-banen-markt’ brengen we werkgevers en (toekomstige) werknemers op verschillende plekken bij elkaar.

Voor de geïnteresseerden is er ook een speciaal programma van de bekende couturier Addy van den Krommenacker. Hij geeft een lezing, een modepresentatie met modellen en toont zijn ready to wear collectie. Ook is er een whiskyproeverij in het Casino.
Vanwege het extra feestelijke karakter van deze Betondag is er op diverse locaties live muziek en kun je deelnemen aan een walking dinner.
In tegenstelling tot voorgaande jaren gaan we ook wat langer door; tot 20.30 uur in plaats van 18.00 uur.

Tot donderdag?!

Terug naar overzicht

Nieuws & Media

Samen werken in een veilige wereld

Aan het vergroten van de veiligheid werken we constant en vanuit de visie: “We werken veilig of we werken niet".

Meer informatie

Samen streven naar een duurzame wereld

We zijn ons bewust van onze rol en verantwoordelijkheid om de planeet leefbaar te houden en te beschermen.

Meer informatie