Vacatures (12)

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton FunctieFunctie Senior Constructeur FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Je bent in staat zelfstandig (complexe) prefab betonnen constructies te ontwerpen en/of in detail te berekenen. Je bent vraagbaak voor onze organisatie op constructief gebied.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton FunctieFunctie Constructeur FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Binnen de dynamische omgeving van Romein Beton komen jouw kwaliteiten als creatief ingesteld professional geheel tot zijn recht. Je bent in staat zelfstandig prefab betonnen constructies tot in detail te berekenen.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton FunctieFunctie Tekla modelleur FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Je bent in staat zelfstandig prefab betonnen constructies tot in detail uit te werken in Tekla Structures. Hierbij kan gedacht worden aan voorgespannen bruggen, tunnels, (keer)wanden en duikers.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton FunctieFunctie Stage afdeling Projectbureau FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Het opnieuw inrichten van het projectbureau heeft geleid tot een andere manier van organiseren en functioneren van de afdeling. Dit heeft gevolgen voor de bestaande werkprocedures en werkinstructies en dienen daarom aangepast en/of herschreven te worden.

BedrijfBedrijfsnaam Romein Beton FunctieFunctie Tekla Specialist FunctieUren 40 LocatieLocatie Dodewaard

Je hebt ruime kennis en ervaring in de uitwerking van prefab betonnen constructies in Tekla Structures. De kennis en ervaring die je hiermee hebt opgedaan, zet je inmiddels in bij het ontwikkelen van gebruikerscomponenten en templates. 

BedrijfBedrijfsnaam Vebo Beton FunctieFunctie BIM Coördinator/ Tekla- specialist FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

De BIM Coördinator / Tekla-specialist vervult een voortrekkersrol met betrekking tot het gebruik van Tekla Structures binnen Vebo. Hij of zij ontwikkelt zelfstandig (of laat ontwikkelen) gebruikerscomponenten en templates zodat door het gebruik van 3D modellen processen steeds verder geoptimaliseerd kunnen worden.

BedrijfBedrijfsnaam Vebo Staal FunctieFunctie Calculator / werkvoorbereider FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

In deze functie ben je belast met het samenstellen en calculeren van offertes van diverse oplossingen (samengesteld uit diverse producten) van Vebo Staal aan de hand van bouwkundig en constructief tekenwerk.

BedrijfBedrijfsnaam Vebo Beton FunctieFunctie Constructeur prefab beton FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Als constructeur prefab beton zorg je ervoor dat in opdracht gegeven producten voldoen aan constructieve en bouwkundige- en betonvoorschriften en normen.

BedrijfBedrijfsnaam Vebo Beton FunctieFunctie Betonreparateur FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Als betonreparateur draag je zorg voor het zelfstandig repareren van prefab betonelementen waarbij alle voorkomende werkzaamheden zoals het dichtzetten van luchtbellen, repareren, opzetten en afwerken van stortzijden, enz. uitgevoerd dienen te worden. De werkzaamheden moeten zodanig uitgevoerd worden dat wordt voldaan aan de gestelde eisen t.a.v. veiligheid, milieu, kwaliteit, efficiency, levertijd en productspecificaties.

BedrijfBedrijfsnaam Vebo Beton FunctieFunctie Productiemedewerker Klein Standaard Prefab FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Als productiemedewerker KSP werk je in teamverband en draag je zorg voor het vervaardigen van prefab betonelementen waarbij alle voorkomende werkzaamheden zoals lossen, instellen, omstellen, storten en afwerken uitgevoerd dienen te worden. De elementen worden geproduceerd zodanig dat wordt voldaan aan gestelde eisen t.a.v. veiligheid, milieu, kwaliteit, efficiency, levertijd en productspecificaties. 

BedrijfBedrijfsnaam Vebo Beton FunctieFunctie Productiemedewerker Klein Buiten Standaard Prefab FunctieUren 40 LocatieLocatie Bunschoten

Als productiemedewerker KBSP draag je zorg voor het zelfstandig vervaardigen van prefab betonelementen, waarbij alle voorkomende werkzaamheden zoals lossen, instellen, omstellen, storten en afwerken uitgevoerd dienen te worden. De elementen worden geproduceerd zodanig dat wordt voldaan aan de gestelde eisen t.a.v. veiligheid, milieu, kwaliteit, efficiency, levertijd en productspecificaties.

BedrijfBedrijfsnaam B.V. De Meteoor FunctieFunctie Commercieel Medewerk(st)er Verkoop Binnendienst Rail FunctieUren 32 LocatieLocatie Rheden

De Commercieel Medewerk(st)er Verkoop Binnendienst is verantwoordelijk voor het traject vanaf offerteaanvraag van de klant tot en met het afsluiten van de order en is medeverantwoordelijk voor de gestelde verkoopdoelen. Tevens zet hij/ zij de gerealiseerde orders, in overleg met de afdeling Planning, om naar een realistische planning.